Yüksek sesle horlayan komşusunu bıçakladı: Kendini savunduğunu iddia etti

Pennsylvania’da yaşanan iki komşu arasında yaşanan kavga ölümle sonuçlandı. 55 yaşındaki Christopher James Casey, komşusu 62 yaşındaki Robert Wallace’ı bıçaklayarak öldürdü. Casey, Wallace’ı yüksek sesle horladığı için öldürdüğünü söyledi. 

Yüksek sesle horlayan komşusunu bıçakladı: Kendini savunduğunu iddia etti
20 Ocak 2024 - 18:55

Pennsylvania’da yaşanan bir cinayet şok etkisi yarattı. Christopher James Casey, komşusu Robert Wallace’ı yüksek sesle horladığı için bıçaklayarak öldürdü. Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan Casey, çıkarıldığı mahkemede; iki evinde ortak duvarı olduğunu ve Wallace’ı 18 aydır yüksek sesle horladığı için uyardığını dile getirdi. Cinayet günü Casey, pencereden Wallace ile 20 dakika boyunca horlama problemine yardımcı olmak için konuştuğunu, burun ameliyatı masraflarını karşılayabileceğini teklif etti.

ASKERİ TARZDA BIÇAK BULUNDU

Wallace’ın bu teklif sonrasında kendisine saldırdığını savunan Casey, cinayetin meşru müdafa olduğunu söyledi. Ancak olay yeri inceleme tutanaklarında Casey’in, Wallace’ı öldürdüğü bıçağın askeri tarzda bir bıçak olduğu ve göğsünden birkaç kez bıçakladığı öğrenildi. Savcı, Casey’e üçüncü derece cinayet, kasten adam öldürme ve suç aletlerini bulundurma suçlamalarından yargılanacağını iletti. Casey’in 29 Ocak’ta ön duruşma için mahkemeye çıkması bekleniyor. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com